Община
Община
Туризъм
Новини

Включи се в инициативите - част от кампанията "Нестле за Живей Активно!2021"

         Община Дряново се включи в Националната кампания „Нестле за Живей Активно!2021“. Като част от кампанията, в Дряново ще се проведе инициативата „Яж, движи се, тичай“, която да промотира и стимулира физическата активност и балансираното хранене.

         На 23-ти и 24-ти септември (четвъртък и петък) каним всички жители и гости на Дряново да се присъединят към инициативата „Яж, движи се, тичай“. Целта е повече хора да се включат в маратон на тичането, като всеки участник поотделно ще направи по една обиколка на стадион „Локомотив“ (400 м.) и ще предава щафетата на следващия. Мероприятието не изисква професионална подготовка и е подходящо за участници от всички възрасти. Всеки може да избере дали да направи обиколката с бавен ход или тичайки. След като направят обиколката, на излизане от ограждението на стадиона, участниците ще получат плод и информационни материали за здравословното хранене, като символична награда за участие в инициативата.
         Провеждането на инициативата е съобразено с актуалните противоепидемични мерки на територията на Република България.

         Желаещите да се включат в инициативата на "Нестле", за стимулиране на здравословния начин на живот, могат да го направят и като извървят пешеходния маршрут: Дряново – кв. Цинга - Дряновски манастир – пещера „Бачо Киро“, в периода 16 – 26 септември. По продължение на маршрута ще бъдат поставени афиши с мотото и организаторите на кампанията, с които пешеходците могат да се снимат и да документират своя преход като споделят снимка на фейсбук страницата на Община Дряново - https://www.facebook.com/DryanovoMunicipality.

Включи се в инициативите - част от кампанията
Услуги
Услуги

услуги за глухи лица Достъп за глухи лица


Актуално
Звук и светлина
3D Mapping
Видео клип Дряново