Община
Община
Туризъм
Новини

Множество хора се включиха в инициативата на Община Дряново за активен начин на живот

Инициативата "Яж, движи се, тичай" и пешеходният маршрут "Дряново - кв. Цинга - Дряновски манастир" бяха предложенията на Община Дряново за активности, в периода 16 - 26 септември, като част от Националната кампания "Нестле за Живей Активно!2021". Множество участници от всички възрасти подкрепиха идеята за здравословен начин на живот и направиха своя пробег на стадион "Локомотив". На изхода на спортното игрище, участниците получиха плодове, информационни материали и символични награди за участие. Почитателите на пешеходния туризъм пък избраха разходка до Дряновски манастир в слънчевите есенни дни. 

„Нестле за Живей Активно!“ е мащабен дългосрочен проект, който има за цел да промотира физическата активност и балансираното хранене в България. Инициативата се организира от „Нестле България“, с подкрепата на Министерството на младежта и спорта, национални експерти по хранене и спорт и неправителствени организации. 

Множество хора се включиха в инициативата на Община Дряново за активен начин на живот Множество хора се включиха в инициативата на Община Дряново за активен начин на живот Множество хора се включиха в инициативата на Община Дряново за активен начин на живот Множество хора се включиха в инициативата на Община Дряново за активен начин на живот Множество хора се включиха в инициативата на Община Дряново за активен начин на живот Множество хора се включиха в инициативата на Община Дряново за активен начин на живот Множество хора се включиха в инициативата на Община Дряново за активен начин на живот Множество хора се включиха в инициативата на Община Дряново за активен начин на живот Множество хора се включиха в инициативата на Община Дряново за активен начин на живот
Услуги
Услуги

услуги за глухи лица Достъп за глухи лица


Актуално
Звук и светлина
3D Mapping
Видео клип Дряново