Община
Община
Туризъм
Новини

Удостояване с грамоти за постигнати високи резултати в областта на спорта и издигане на авторитета на Община Дряново

Днес, с грамоти за постигнати високи резултати в областта на спорта и издигане на авторитета на Община Дряново, бяха удостоени Маргарита Дабева и Йордан Йорданов, състезатели по канадска борба за хора с увреждания.

Те бяха официално посрещнати от кмета и секретаря на общината- г-н Трифон Панчев и г-н Цветан Йорданов. На срещата гостите споделиха своите впечатления и преживявания, след успешно представяне на Европейското първенство по канадска борба за хора с увреждания. То бе проведено на 28- 29 октомври 2021 в град Вилнюс, Литва, където България завоюва второто място в отборното класиране.

Предстои подготовка на състезателите за предстоящото световно първенство в Букурещ, Румъния. Същото ще се проведе в периода от 24.11 до 02. 12.2021г.

Срещата приключи с пожелания за бъдещи успехи и обещание за съдействие и подкрепа, в лицето на общината.

 

Удостояване с грамоти за постигнати високи резултати в областта на спорта и издигане на авторитета на Община Дряново Удостояване с грамоти за постигнати високи резултати в областта на спорта и издигане на авторитета на Община Дряново Удостояване с грамоти за постигнати високи резултати в областта на спорта и издигане на авторитета на Община Дряново Удостояване с грамоти за постигнати високи резултати в областта на спорта и издигане на авторитета на Община Дряново Удостояване с грамоти за постигнати високи резултати в областта на спорта и издигане на авторитета на Община Дряново
Услуги
Услуги

услуги за глухи лица Достъп за глухи лица


Актуално
Звук и светлина
3D Mapping
Видео клип Дряново