Община
Община
Туризъм
Новини

Дряново и Трявна - заедно на най-голямото туристическо изложение в България Ваканция & СПА Експо 2022

Дряново и Трявна - заедно на най-голямото туристическо изложение в България Ваканция & СПА Експо 2022!

Историите са все по-важна част от изграждането на една туристическа дестинация. В тази връзка двете съседни общини, Дряново и Трявна, ще разкажат своята обща история по време на най-голямото изложение за туризъм в България, което ще се проведе на 24 и 25 февруари в София.

За целта е подготвено ново видео, което ще пренесе посетителите на общия щанд сред красивите природни и исторически забележителности в района. То ще бъде излъчвано в специално изградена стая, в която зрителят ще има възможността да се съсредоточи изцяло върху кадрите и емоционалния текст.

За лицевите страни на щанда е подготвена специална визия (приложена към тази публикация), върху която са изобразени най-знаковите обекти в двете общини. Тя е дело на талантливата графична дизайнерка Снежана Ненчева.

Всички посетители ще бъдат запознати с природните и културно-исторически забележителности, важните събития, места за настаняване и хранене, спортни бази и др. в двете общини. Ще бъде организирана и игра, при която наградите ще бъдат ваучери за нощувки и консумация в ресторанти и кафенета.

В тазгодишното издание на изложението, което ще се проведе за 38-и път, ще участват над 110 изложители от България, Гърция, Великобритания, Индия, Испания, Ирак, Монголия, Финландия и др. Планирана е и богата съпътстваща програма, по време на която десетки експерти от водещи компании в различни сфери на туристическата индустрия, хотелиери, туроператори, представители на дестинации, създатели и доставчици на нови технологи и утвърдени журналисти ще дискутират част от основните въпроси, които стоят пред бранша.

В програмата ще участват Христо Проданов, министър на туризма, и Илин Димитров, председател на комисията по туризъм в Народното събрание.

Представители на Дряново и Трявна ще се включат и в заседанието на Постоянната комисия по местно самоуправление, икономическа политика и туризъм към Национално сдружение на общините в Република България - НСОРБ , което ще се проведе в рамките на изложението.

Изложението ще се проведе в Inter Expo Center - Интер Експо Център , град София. Подробности можете да научите в сайта www.holidayfair-sofia.com.

 

 

Дряново и Трявна - заедно на най-голямото туристическо изложение в България Ваканция & СПА Експо 2022
Услуги
Услуги

услуги за глухи лица Достъп за глухи лица


Актуално
Звук и светлина
3D Mapping
Видео клип Дряново