Община
Община
Туризъм
Новини

Поздрав от кмета на Община Дряново по случай Баба Марта и Деня на самодееца

Уважаеми съграждани!

Честита Баба Марта! На този истински български празник пожелавам на всички радост и настроение и нека първите слънчеви лъчи на март донесат сили и вяра, че най-съкровените мечти се сбъдват!

Бъдете здрави и благословени и нека в живота ви винаги има надежда и топлина. Да пазим здрава нишката на червено-белия конец, защото тя ни свързва и ни напомня, че сме българи!

Скъпи самодейци!

Днес е вашият празник и неслучайно той съвпада с посрещането на Баба Марта, с очакването за настъпващата пролет и стремеж за повече духовност и красота.

Десетки самодейци към Читалищата в Община Дряново, десетки читалищни дейци отдават свободното си време и талант на народното творчество, работят за съхранението и популяризирането на традиции и обичаи. Дълбок поклон пред вашата всеотдайност и самоотвержен труд!

Горди сме с отличното представяне и чудесните ви изяви, с които прославяте дряновския край. Благодарим ви, че не жалите сили и енергия, за да направите празниците ни все по-красиви и емоционални. Приемете като най-голяма награда - аплодисментите и радостта в очите на хората.

Скъпи творци по призвание, приемете моите сърдечни поздравления за празника на самодееца. Бъдете здрави, все така ентусиазирани в благородното си дело!

Честит празник!

 

Трифон Панчев,

Кмет на Община Дряново

Услуги
Услуги

услуги за глухи лица Достъп за глухи лица


Актуално
Звук и светлина
3D Mapping
Видео клип Дряново