Община
Община
Туризъм
с. Геша

Къща за гости Колобър

Къща за гости Колобър се намира в село Геша, на 3 км от гр. Дряново. Селото е с подходяща локация за всички, които искат да посетят близките забележителности- Дряновски манастир (5 км), Трявна (12 км), Габрово (20 км), Боженци (20 км), Етъра (25 км), Велико Търново (25 км).

Къщата разполага с 4 двойни спални, с общ капацитет 8 човека. Има възможност за настаняване на още 1-2 на разтегателен диван. На разположение на гостите има бебешка кошара. Във всички стаи има телевизори и интернет. На първия етаж са разположени слънчева трапезария, зона за релакс с мека мебел, кухня и баня с тоалетна. На втория етаж се намират спалните помещения и още една баня с тоалетна.

Дворът е снабден с просторно барбекю с гледка към градината. Тук е мястото, където можете да съберете цялата компания и да си приготвите вкусна вечеря на огън, необезпокоявани от никой.

За контакти:
тел. 0887234434
e-mail: kolobar.house@gmail.com

Къща за гости Колобър Къща за гости Колобър Къща за гости Колобър Къща за гости Колобър Къща за гости Колобър Къща за гости Колобър Къща за гости Колобър Къща за гости Колобър Къща за гости Колобър
Услуги
Услуги

услуги за глухи лица Достъп за глухи лица


Актуално
Звук и светлина
3D Mapping
Видео клип Дряново