Община
Община
Туризъм
с. Соколово

Стаи за гости "Сокола" *

Самостоятелни стаи за гости "Сокола" - с. Соколово
Самостоятелни стаи за гости „Сокола”, община Дряново разполага с леглова база от 14 места. Къщата е разположена в китното българско село Соколово, община Дряново, на разстояние 15 км. от старата столица Велико Търново и на 8 км. от гр. Дряново, по главния път Велико Търново – Габрово. 

Предлагаме Ви настаняване в двойни и четворни стаи (хотелски тип). Всяка стая разполага с климатик и самостоятелен санитарен възел. Стаите са оборудвани с двойни легла тип - спалня.  За по-голямо удобство разполагаме и с красиво поддържан просторен двор, с естествена зеленина, цветя и плодни дръвчета. В него са разположени - басейн, шезлонги, чадъри, масички със столове, хамаци и люлки. Навес за хранене на открито с телевизор и цифрова телевизия, а за по-студените дни - закрито помещение /тип механа/ с капацитет до 30 човека. 

За да си приготвите самостоятелно храна на разположение имате и самостоятелна кухня оборудвана с хладилници, готварска печка, микровълнова фурна, кафе машина, както и необходимите кухненски прибори и съдове, както и барбекю в двора.  За гостите с автомобили на разположение имаме подсигурено място за паркиране – до 5 автомобила.

Цени за 1 нощувка:
Двойна стая – 30,00 лв.
Стая за трима – 45,00 лв.
Четворна стая – 55,00 лв.

Информация за контакти:
с.Соколово община Дряново
Телефони: 0888 79 22 12
mail:tsveti1978@abv.bg 

Стаи за гости Стаи за гости Стаи за гости Стаи за гости Стаи за гости Стаи за гости
Услуги
Услуги

услуги за глухи лица Достъп за глухи лица


Актуално
Звук и светлина
3D Mapping
Видео клип Дряново