Община
Община
Туризъм
Новини

Покана към местните производители за участие в международно изложение на продукти

Управляващият орган на ПРСР 2014 - 2020 организира международно събитие в гр. Русе, в периода 9 - 10 декември, на тема "Популяризиране на продуктите от териториите на МИГ", което ще е придружено от третото за 2022 г. изложение на продукти от МИГ.

Като част от събитието, на 9 декември ще се проведе международен форум на тема "Популяризиране на продуктите от териториите на МИГ", на който следва да вземат участие представители на всички МИГ от България.

На 9 и 10 декември. за изложителите ще бъде предоставена безплатна изложбена площ в зала ОЗК Арена в град Русе, където те ще имат възможност да представят и продават своите продукти.

Програма на събитието, както и подробности относно настаняването ще бъдат публикувани допълнително.

За организиране на излобжените площи, желаещите да вземат участие производители/изложители трябва да попълнят данните си в прикачената таблица, в която е включена информация за видовете хранителни продукти/напитки, изискванията към изложбената площ, както и нехранителни продукти/занаятчийски произведения/услуги, които ще бъдат представени на изложението в град Русе.

Моля да изпращате попълнена таблицата с Вашите данни на електронната поща на Община Дряново: dryanovo@dryanovo.bg, в срок до 25 ноември (петък) 13:00 часа.

Покана към местните производители за участие в международно изложение на продукти

 Таблица - данни на изложители

Услуги
Услуги

услуги за глухи лица Достъп за глухи лица


Актуално
Звук и светлина
3D Mapping
Видео клип Дряново