Община
Община
Туризъм
Дряново

Къща за гости "При комина"**

Къща за гости "При комина" се намира в центъра на град Дряново. Построена е през 1927 г. в стила на следосвобожденската архитектура. В момента е реставрирана, като е запазен оригиналният дух и атмосфера. Къщата дава възможност за нощувка на 14 човека. Състои се от 4 спални и 3 бани с тоалетни. На партерния етаж е разположено общо помещение с камина на дърва, зона за хранене, хол с разтегателен диван и кхненски бокс. Къщата има просторен двор, с тревни площи, навес с барбекю, удобен за ползване през летния и зимния сезон.

Къщата е кръстена на най-високия исторически стенопис на Балканите, изрисуван върху комин на бивше предприятие в центъра на Дряново и в непосредствена близост до къщата. 

Историческият стенопис "Пръстени на времето", изобразен в 5 времеви пръстена, акцентира върху историята и културите на хората, населявали българските земи и обхваща периода от влизането на първия Хомосапиенс в Европа - 45 000 пр.н.е. до българското Възраждане.

За контакти:
гр. Дряново, ул. "Капитан Райчо" 23 Г
тел. 0888207610
e-mail: platex@abv.bg
web: www.drianovohouse.com

Къща за гости Къща за гости Къща за гости Къща за гости Къща за гости Къща за гости Къща за гости Къща за гости Къща за гости
Услуги
Услуги

услуги за глухи лица Достъп за глухи лица


Актуално
Звук и светлина
3D Mapping
Видео клип Дряново