Община
Община
Туризъм
Новини

На 23 август ще бъде представена книгата „Община Дряново – поглед към миналото. Спомени и размисли“ на Димитър Николов Димитров

Излезе от печат нова ценна книга за историята на Дряново - нейното заглавие е „Община Дряново - поглед към миналото. Спомени и размисли“, а автор е Димитър Николов Димитров, кмет на Дряново в периода 1981-1990 г. и председател на Общински съвет - Дряново от 1995-1999 г. Активен участник в обществения живот на града в продължителен период от време, г-н Димитров споделя важни и интересни факти от по-новата му история.

Официалното представяне на книгата ще се състои на 23 август, 17:30 ч., в Ритуалната зала на Община Дряново. Заповядайте!

В книгата ще намерите любопитни истории относно водоснабдяването на Дряново, възстановяването на часовниковата кула, изграждането на поликлиниката, на новото крило на Дряновския манастир, на новата сграда на Ловния дом, за цялостното благоустрояване на населените места и за стопанския живот преди и след 1989 г. Поместени са също десетки архивни снимки и документи, които допълват разказаното.

Книгата се издава в навечерието на 80-годишнината на Димитър Димитров, с подкрепата на г-н Трифон Панчев - кмет на община Дряново.

Димитър Димитров 1
Услуги
Услуги

услуги за глухи лица Достъп за глухи лица


Актуално
Звук и светлина
3D Mapping
Видео клип Дряново