Община
Община
Туризъм
Новини

Отличиха над 80 изявени дряновски ученици!

По случай Празника на град Дряново, по традиция в Почетната книга “Дарования и постижения” се вписват имената на учениците, отличени в Национални и Международни форуми за учебната 2022/2023 г. и допринесли с достиженията си за издигане авторитета на Община Дряново.

В Почетната книга “Дарования и постижения” се вписват и имената на учителите, преподавателите, треньори и други, допринесли за престижното представяне на изявените ученици.

Тържествената церемония за връчване на Свидетелства на изявените ученици и техните ръководители се състоя на 20.10.2023 г. от 09.00 ч. пред паметника „Майка България“.

За първи път бяха връчени и 2 специални награди за най-малък изпълнител, на две талантливи дряновски деца, със спечелени награди в национални и международни конкурси: Яна Стефанова и Даная Александрова.

Съгласно Заповед на изпълняващия длъжността кмет Красимир Димитров, в Почетната книга се вписаха имената на над 80 изявени ученици и техните ръководители от училища, читалища, спортни клубове и др., както следва: СУ „Максим Райкович“, ПГИТ „Рачо Стоянов“, НЧ „Развитие-1869“, НЧ „Дряновска пробуда-2008“, Сдружение „Анна Фолкарт“, КЛА „Локомотив“ - Дряново, СКО „Бачо Киро-94“ и Тенис клуб „Кристи“ и Боксов клуб „Локомотив Дряново“.

 

Дарования и постижения 1 Дарования и постижения 2 Дарования и постижения 3 Дарования и постижения 4 Дарования и постижения 5 Дарования и постижения 6 Дарования и постижения 7 Дарования и постижения 8 Дарования и постижения 9 Дарования и постижения 10 Дарования и постижения 11 Дарования и постижения 12 Дарования и постижения 13 Дарования и постижения 14 Дарования и постижения 15 Дарования и постижения 16
Услуги
Услуги

услуги за глухи лица Достъп за глухи лица


Актуално
Звук и светлина
3D Mapping
Видео клип Дряново