Община
Община
Туризъм
Новини

Обръщение на кмета на община Дряново, по случай Новата 2024 година

Уважаеми жители на община Дряново,

Уважаеми колеги и партньори на Общинска администрация - Дряново,

За мен е чест, отново да имам възможността като кмет на община Дряново да Ви поздравя за Новата година.

Във времето за равносметка, прехвърляйки назад страниците на календара, отчитаме всички малки и големи победи, учим се от пропуснатите възможности и се гордеем с успехите.

Встъпвайки в новата 2024 година идва и надеждата, че предстои по-добро време за нас и нашите близки. Вярвам, че изпитанията са ни направили по-силни и по-уверени, а изводите и поуките ще ни доведат до правилните ходове.

Успяхме да се справим с редица предизвикателства. Останаха и проблеми и въпроси, касаещи нашата общност, чиито отговори да търсим занапред. Откриването на път към тяхното решение трябва да бъде обща цел. Важно е да повярваме в силите си, за да определим посоката, в която искаме да се развиваме в бъдеще.

Благодаря на всички Вас за подкрепата и доверието, защото напредъкът на нашата община може да бъде постигнат само, когато е споделен от нейните жители.

Нека с настъпващата 2024 година запазим чистотата на мислите и действията си, да бъдем милосърдни и състрадателни, да не забравяме, че добрата дума оставя ехо след себе си,  добрата постъпка прокарва пътеки, а добрият пример създава ценности.

Бъдете здрави, бъдете верни на себе си, бъдете истински щастливи!

Успешна, мирна и благодатна 2024 година!

Трифон Панчев
Кмет на община Дряново

Обръщение на кмета на община Дряново, по случай Новата 2024 година
Услуги
Услуги

услуги за глухи лица Достъп за глухи лица


Актуално
Звук и светлина
3D Mapping
Видео клип Дряново